November 14, 2022

Solfège -6 мощни честоти на солфеж, които повишават вибрациите ви.

Чудили ли сте се някога колко невероятно е, че всичко около вас е съставено от енергия, която вибрира на различни честоти? Благодарение на науката знаем, че колкото по-плътен е обектът, толкова по-ниска е неговата вибрация, а колкото по-леко е нещо, толкова по-висока е неговата вибрация. Вибрациите също съответстват на емоциите. Когато се отъждествяваме с емоции като гняв, омраза, ревност, вина, параноя и самоомраза, ние всъщност понижаваме вибрациите си. От друга страна, когато престанем да се идентифицираме с тези емоции и вместо това ги възприемем просто като колебаеща се в нас енергия, започваме да изпитваме състояния на "високи вибрации" като любов, мир, благодарност, творчество и самореализация.

Честотите на солфежа са серия от 6 електромагнитни музикални тона, за които се смята, че са били използвани от григорианските монаси, когато са пеели по време на медитация. Те проникват дълбоко в съзнанието и подсъзнанието, като стимулират вътрешното изцеление. Никола Тесла е казал: "Ако знаехте само колко величествени са числата 3, 6 и 9, щяхте да имате ключа към Вселената." Интересно е, че тези три числа образуват основната вибрация на шестте честоти на солфежите.

Всеки тон на солфежа помага за премахване на слоеве негативност и енергийни блокажи, като ви помага да изпитате емоционално и духовно освобождение. Много хора описват слушането на тези тонове като успокояващо, вдъхновяващо, пречистващо и дори като откровение, тъй като те ни помагат да постигнем яснота и разбиране на проблемите в живота ни. Други, които слушат честотите на солфеж, могат да изпитат главоболие или дори потиснати емоции като гняв, които излизат на повърхността в отговор на несъответствието във вибрациите. С други думи, тези звукови лечебни честоти могат да имат "прочистващ" ефект върху енергийното ви поле, което може да ви накара да се почувствате леко отпаднали! От друга страна, можете да реагирате много добре на тези звуци, така че слушайте и експериментирайте.

ДО - 396 Hz. Честотата на солфежирането от 396 Hz помага на хората, които се борят с чувства като вина, страх и скръб. Този тон е силно заземяващ и пречистващ.
РЕ - 417 Hz. Тази звукова честота ви помага да изчистите негативността и да премахнете подсъзнателните блокажи под формата на ограничаващи основни убеждения, токсични модели на мислене и лоши навици. Тонът от 417 Hz основно насърчава промяната и ви свързва с Божествения източник.
МИ е 528 Hz. Тя често се нарича "честота на любовта". Тази звукова вибрация се смята за централна за сътворението и се смята, че възстановява вътрешния баланс, повишава осъзнатостта, възстановява ДНК и стимулира трансформацията.
ФА е 639 Hz. Тази звукова вибрация повишава разбирането, толерантността, междуличностната хармония и съпричастността. По този начин тонът FA укрепва взаимоотношенията, семейните връзки и единството с другите. Ако имате проблеми в работата или в личните си отношения, тази звукова честота може да ви помогне да постигнете повече хармония.
Сол - 741 Hz. Помага за детоксикация на организма от всички видове замърсители (вирусни, гъбични, бактериални, електромагнитни) и се счита за полезен при решаване на проблеми, тъй като повишава яснотата на ума.
ЛА е 852 Hz. Тази звукова честота събужда интуицията ви и ви помага да възстановите духовното си равновесие. Той също така ви помага да прогледнете за илюзиите и да откриете висшата истина, като ви помага да общувате по-открито с вашия дух.

Когато слушате горепосочените солфеджио честоти, е полезно да обърнете внимание на тялото си и на всички емоции, които възникват във вас.