September 25, 2022

Етерични масла - лечение и използване

ИЗБОРЪТ НА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА Е ПОДХОДЯЩ ЗА ВСЯКАКВИ СЛУЧАИ И СИТУАЦИИ.


ПОРТОКАЛ - засилва оптимизма, увереността и чара.
Отваря аурата ви за доброто и възприемането на положителна информация. Възстановява изтънелите слоеве на аурата след тежко заболяване.

БОСИЛЕК - възстановява обективността на самооценката, премахва комплексите.

БЕРГАМОТ - озарява, засилва яркостта на аурата и живота ви, помага да постигнете успех в ученето, творчеството, лесно да преодолявате трудностите. Неутрализира агресивната енергия на тълпата.

ДАФИНОВ ЛИСТ - лекува рани в аурата, свързани с невъзвратима загуба, помага за справяне със скръб, мъка. Увеличава имунитета и плътността на аурата.

ВАНИЛИЯ - съживява, хармонизира семейната енергия; масло, което ви помага да чуете какво казва другият човек и да застанете на мястото на човека, с когото общувате.

ВЕРБЕНА - масло, което увеличава късмета на човека, намалява размера на дупките и опашките, помага да се поправят допуснатите грешки, отваря съзнанието за справедлив и благороден изход от неприятна ситуация.

КАРАМФИЛ - помага да се преодолее и отървем от истеричната природа, променя акцента на житейската нагласа от създаването на външни ефекти към личното усъвършенстване.
Укрепва, уплътнява аурата, помага за защита от гнева, завистта и вампиризма на другите.
Той дава характер на стоицизъм, който помага за бързото възстановяване след наранявания, болести и операции.

ЗДРАВЕЦ - премахва механизмите на самоунищожение: комплекс за малоценност и зависимост от мнението на другите.
Помага да се възстановите след неприятен разговор или малка загуба. Възстановява здравословната оценка на действията и мотивите, помага за възстановяване на аурата на референтната форма.

ГРЕЙПФРУТ - избавя от необоснованото самодоволство, обективизира оценките за отношението на другите към вашата личност, позволява ви да постигнете успех в работата и общуването благодарение на засиления психологизъм.

РИГАН - помага за затваряне на ямите и дефектите на енергийната обвивка, свързана с раздразнителност, избухливост, импулсивност, извършване на лоши постъпки, помага за по-бързо отработване на грешките.

ИЛАНГ ИЛАНГ - древна есенция от дим, привлича любовта и положителната енергия на света, изравнява енергийната обвивка, възстановява симетрията, подпомага високите чакри.

ДЖИНДЖИФИЛ - укрепва решителността, твърдостта, целостта на природата.
Улеснява възстановяването на аурата при заболявания, наранявания, операции, както и след агресия на черна енергия.


Освобождава от негативните енергийни канали, вендузи.
Учи на правилния път в любовта.

ИСОП - помага за изчистване, освежаване на енергийната обвивка, премахва застойните процеси в аурата, засилва чара, общителността, допринася за натрупването на житейски опит.

ЧАЕНО ДЪРВО - осигурява отлична защита срещу завист и злонамереност, помага за бързото възстановяване на аурата след излагане на черна енергия, укрепва имунната система и проводимостта на енергията за обновяване.
Премахва опашките, допринася за преразпределението на енергията, за да компенсира недостатъците в слабо развитите чакри.

КЕДЪР - засилва процесите на обновяване и възстановяване на енергията на аурата, изгражда изтънелите слоеве, помага за бързото възстановяване на силата и енергията при заболявания и прекомерно натоварване на нервната система. Придава благородство и валидност на мислите и действията.

КИПАРИС е масло за щит.
Затваря уязвимите чакри от злобата на другите, предотвратява вампирските контакти, разпределя енергийната плътност равномерно и хармонично.

КАНЕЛА - изгражда, затопля, регенерира аурата.
Насърчава целевите импулси, лесното преодоляване на неуспехите, оптимизма, вярата в себе си и самочувствието.
Прави природата по-лека, по-светла и по-човешка, отваря дъха в любовта, установява хармонична връзка между мъжа и жената, като ги приближава към космоса.

ЛАВАНДУЛА - подпомага самопознанието, медитацията, бързото възстановяване.
Осигурява пълна енергийна релаксация, спомага за резорбцията на белезите върху енергийната обвивка.
Намалява агресията, помага за лечение на завистта.

ТАМЯН - едно от най-старите и ценни вещества за фумигация. Възстановява енергийната "справедливост", като връща енергията на нейния собственик.
Ако някой ви е пожелал зло или ви е хвърлил лошо око и вие усещате енергиен дискомфорт, след като използвате тамян, мръсната енергия, която ви е била наложена, ще се върне там, откъдето е дошла, и всеки ще получи това, което заслужава.

Тамянът е аромат за медитация, проникване в себе си, усещане за мир и нирвана,
укрепва вярата и силата,
повишава устойчивостта на енергийната обвивка към злото,
улеснява получаването на енергия от Космоса и безкористното ѝ предаване на близките ви,
помага да се намери любовта и да се създаде семейство,
засилва интелигентността и толерантността,
Избягва прибързаните оценки на хора и събития, изкоренява злите мотиви.
ви позволява да се лекувате от вампиризъм.

Изсветлява, изглажда, укрепва аурата, постепенно връща опашката на енергията на първоначалното ѝ място, като по този начин затваря енергийната пропаст.

ЛИМОН - позволява бърза и безболезнена адаптация към нови условия на живот, към нови хора, помага бързо да се свикне и философски да се възприемат незаменимите загуби, засилва жизнените интереси, насърчава творческите действия в работата, семейството, любовта. Помага за намиране на енергийно уединение и медитация дори в тълпа.

ЛЕВЗЕЯ - ревитализира, премахва енергийните дефекти на аурата, помага за бързо възстановяване на силите по време на болест, тежко физическо натоварване, нормализира отношението.
Увеличава енергийния успех, помага за преразпределяне на енергията от опашката към дупката, учи на попълване на енергията от Космоса, предотвратява развитието на вампиризъм и безразсъдни разрушителни мисли и действия, озарява, придава симетрия и естествена форма на аурата.

МАЙОРАНА - помага да се отървете от лошите нагласи.
Бързо възстановява психическата сила след сериозни проблеми, загуба, скръб. Заразява с жажда за живот, позволява ви бързо и тихо да преследвате целта си.

МАНДАРИНА - подхранва изтънялата от болести аура, помага за намиране на мир и спокойствие на ума.

МАТОЧИНА - мощен щит срещу злобата на другите, помага да се отървете от старите опашки и предотвратява образуването на нови. Помага за придобиване на късмет и оптимизъм.
Каутеризира областите с лошо съхранена енергия, укрепва механизмите за регулиране на енергията.

СМИРНА - енергийна пулсация, озарява, изравнява аурата. Отваря се за любовта. Помага да се разберат и простят поривите и грешките на другите. Помага да се отървете от фалшивата самооценка, да намерите достойнство. Чудесно за медитация.

МИРТА - подпомага самолечението и самоусъвършенстването. Масло за медитация.

ХВОЙНА - развива честността и лоялността на природата, отхвърлянето и разпознаването на лъжите, предпазва аурата от агресия, помага да се намери бърз и достоен изход от всяка трудна ситуация.
Помага на "язвителните" хора да се отърват от разрушителното раздразнение, насочено навътре. Допринася за придобиването на заслужен авторитет, като развива щедрост и интелигентност.

МУСКАТОВО ОРЕХЧЕ - масло за медитация, обръщане към звездите, възстановяване на енергийната цялост.
Помага за намирането на духовна справедливост и толерантност в любовта, семейния живот и при постигането на бизнес цели.
Мента - прави ги неуязвими за злото влияние на подрастващите и те развиват интуиция и проницателност.

МЕНТА - засилва дишането, пулсацията, обновява енергийния слой. Повишава взаимното разбиране между близки хора.
Премахва напрежението и очакването за проблеми.
Предотвратява проектирането на "черни дупки" в живота на човека.
Помага за преодоляване на болестта.

НЕРОЛИ - повишава яркостта и привлекателността на лицето, придава му елегантност и благородство.
Предотвратявайте лошите подбуди и завистта.
Ако искате да размиете негативните аспекти на живота си, трябва да измиете ръцете си от всички негативни аспекти на живота си.

ПАЧУЛИ - помага да се справим с всяка ситуация, която изисква анализ и интуиция, укрепва висшите чакри, помага да усетим неповторимия вкус на любовта и добротата, предотвратява развитието на вампиризъм.

РОЗА - превръща непродуктивната енергия на гнева, разочарованието и тъгата в енергия за самоусъвършенстване и обективна оценка на проблема.
Масло, което помага да се намери енергийна хармония във всички системи. Хората, които постоянно използват розовото масло, предизвикват симпатиите на околните от пръв поглед със своята светла, равномерна аура, добронамереност и ненатрапчивост.

РОЗМАРИН - обновява, съживява енергийния слой, укрепва имунната аура, затопля, стимулира действието и активния начин на живот, възвръща угасналия интерес към живота, засилва психологията и интуицията, развива сърдечната чакра.

МАРГАРИТА - премахва комплекса за малоценност, а в трудни условия на живот - помага да се справяме с трудностите с достойнство, да избегнем депресията и горчивината.

САНДАЛОВО МАСЛО - отваря енергийните извори на творчеството, личната завършеност, таланта.
Помага да се избягват импулсивни действия, които оставят ями в аурата. Изтънява енергийния слой, позволява бързо и безпроблемно възстановяване на изтънялата аура.
Масло за медитация.

БОРОВОТО МАСЛО е етерично масло за хирурзи, което премахва черните енергийни опашки и израстъци, премахва застойните процеси в енергийната обвивка, засилва ауралното дишане, притока на нова енергия, пречистването и обновяването на аурата.
Помага за бързото възстановяване на силите след тежък емоционален удар, развива философско възприемане на несгодите и оптимизъм.

ТУЯ - помага за преодоляване на трудности, болести и постигане на успех в живота. Бързо регенерира външните обвивки на аурата.
Улеснява разбирателството между влюбените.

ХИЛЯДОЛИСТНИК - Масло-пазител, помага да се избегнат сериозни проблеми и предпазва аурата от нараняване, кражба и агресия от външния свят. Тя дава спокойствие и чувство за собствена стойност.

ФЕНЕЛ - помага бързо да се отървете от заблуди, погрешни предположения и несправедливи заключения.
Помага да се погледне спокойно и трезво истината в очите, предпазва аурата от нараняване. Отваря чакрите за обновяване.

МАЩЕРКА - укрепва решителността и целеустремеността, помага да се преодолее плахостта.
Засилва енергийното излъчване и яркостта на аурата, помага за неутрализиране на разрушителните механизми, които се намират вътре, под външната обвивка на аурата.
Подпомага енергийното обновяване, укрепва имунитета на аурата.

ЧАЕНО ДЪРВО - онкологично масло.
Премахва енергийните новообразувания, причинени от неправилни житейски нагласи.


Възстановява дебелината, формата и симетрията на аурата.
Засяга най-силно качулката (зоната на аурата над главата). Предпазва от агресивната енергия на външния свят.

ГРАДИНСКИ ЧАЙ - помага за възстановяване и изцеление на аурата след измама и изневяра.
Помага за разкриване на нови възможности за личностно изразяване.

ЛИМОННИК - предпазва аурата, предотвратява въздействието на агресивна енергия, завист, омраза.
Укрепва енергичната личност, помага за постигане на успех в живота.

ЕВКАЛИПТ - спестява масло, помага за бързо възстановяване от стрес, болест, проклятие.
Увеличава количеството енергия, отговорно за дълголетието.